Informații generale

Ideea organizarii unui asemenea eveniment, axat pe intrecerea si expunerea masinilor retro, a venit in intampinarea tuturor iubitorilor si pasionatilor de automobilism din Cluj-napoca si nu numai.
Prima editie KRR s-a desfasurat in anul 2014, la inceputul lunii septembrie, pe cartodromul din Cluj-Napoca. Evenimentul a adunat la start un numar de 45 de autovehicule de epoca, care au concurat pe circuitul special amenajat si au putut fi admirate ulterior in parcarea din vecinatatea traseului de concurs.
Participantii au avut de strabatut un numar de patru ture, contra-cronometru, cu doua ture de recunoastere necronometrate.
S-au format trei clase, sub 1000cc, intre 1000 si 2000 cc si nu in ultimul rand clasa masinilor cu o capacitate cilindrica mai mare de 2000.
Partea de arbitraj si de cronometrare a timpilor a fost asigurata de o comisie FRAS (Federatia Romana de Automobilism Sportiv).
Fiecare participant a primit in momentul inscrierii un tricou oficial KRR, o sapca cu sigla evenimentului, o medalie de participare si bineinteles sticker-ul cu numarul de concurs.
Ocupantii locurilor 1,2 si 3 ai fiecarei clase au primit cupe si diplome aferente locului ocupat.
S-au acordat si trei premii, de popularitate, premiu pentru cel mai frumos interior si premiu pentru cel mai frumos exterior.
Klausernburg Retro Racing s-a bucurat de o promovare ampla atat pe canalele de televiziune cat si in presaa scrisa. Trustul Transilvania Media Grup prin canalul Look Tv ne-a promovat atat videoclipul de prezentare premergator evenimentului, cat si videoclipul oficial al KRR de dupa incheierea concursului. Pe parte de presa ne-au sprijinit Vocea Transilvaniei, Realitatea.net si City News.